Нямате продукти в кошницата.

Междинна сума: 0,00 лв.

Условия Healthy Solutions

ЗА ПОЛЗВАНЕ НА ИНТЕРНЕТ МАГАЗИН НА САЙТ „WWW.HEALTHYSOLUTIONS.BG“ 

Тази уеб страница (наречена „САЙТ“) е администрирана от "ХЕЛТИ СОЛЮШЪН" ЕООД (наречена и „healthysolutions.bg”), със седалище в България, регистрирана в Търговския Регистър при Агенция по вписванията с ЕИК 203930879, телефон: ....... Използването на този сайт и регистрирането на поръчка чрез него, се счита за съгласие с посочените условия. Ако НЕ ПРИЕМАТЕ тези условия, моля, не използвайте този уеб сайт! „ХЕЛТИ СОЛЮШЪН“ ЕООД си запазва правото да променя условията по всяко време, без предварително известие, като променените условия бъдат публикувани в сайта.

 

ОБЩИ УСЛОВИЯ

„www.healthysolutions.bg“  е уебсайт – за продажба и доставка на публикуваните в него стоки, от името на “ХЕЛТИ СОЛЮШЪН“ ЕООД.

Публикуването на този сайт има смисъл на публична покана за сключването на търговска сделка за покупка на артикули от “ХЕЛТИ СОЛЮШЪН“ ЕООД.

“ХЕЛТИ СОЛЮШЪН“ ЕООД има право да променя цените на предлаганите стоки по собствена преценка, без предварително уведомяване. Потребителят е длъжен да заплати цената, която е била актуална по време на заявката на желаната стока.

При липса на складова наличност от заявената стока “ХЕЛТИ СОЛЮШЪН“ ЕООД в рамките на три работни дни след получаване на заявлението за покупка, уведомява Клиента за изчерпването й чрез изпращане на съобщение до посочения от Клиента електронен адрес или на посочения телефон.

При посочени неверен или сгрешен адрес, лице за контакти и/или телефон при подаване на заявката “ХЕЛТИ СОЛЮШЪН“ ЕООД не е обвързан от каквото и да е задължение за изпълнение на поръчката.

Договорът с Клиента се счита за сключен след приемане от “ХЕЛТИ СОЛЮШЪН“ ЕООД чрез “www.healthysolutions.bg” на заявлението за покупка, попълнено правилно от Клиента

“ХЕЛТИ СОЛЮШЪН“ ЕООД се задължава след получаване на заявление от Клиента, да му достави желаната стока или да информира Клиента за други обстоятелства, относно заявката му.

“ХЕЛТИ СОЛЮШЪН“ ЕООД не носи отговорност, ако Клиентът е посочил неверни и/или непълни данни в направена поръчка на адрес „www.healthysolutions.bg“ .  

“ХЕЛТИ СОЛЮШЪН“ ЕООД не носи отговорност за допуснати неточности в публикуваната на сайта информация. Възможни са корекции на цените, както и промяна в дизайна на продуктите.

Публикуваната на сайта информация за размери и съответствия трябва да се тълкува като ориентировъчна. “ХЕЛТИ СОЛЮШЪН“ ЕООД допуска наличието на разминавания между обявените и действителните размери, за което не носи отговорност.

Всички обявени цени са в български левове с включен ДДС.

 

НАЧИНИ НА ПОКУПКА

Поръчките в “ХЕЛТИ СОЛЮШЪН“ ЕООД могат да се направят онлайн от “www.healthysolutions.bg”, по телефона или чрез директно закупуване от магазините.

1. Онлайн поръчки - при този вариант трябва да се регистрирате като "Потребител". Регистрирания потребител има лична сметка (акаунт), чрез която може да следи своите поръчки, оставени коментари, желани продукти и др.

 

ПОРЪЧКА

За да Ви обслужваме и изпълняваме Вашите поръчки е необходимо приемането на следните данни:

- име и фамилия

- e-mail

- телефон за връзка

- адрес за досавка

- пощенски код

В последствие имате възможност да коригирате тези данни от Вашият личен профил.

Данните, които ще получим при поръчката, регистрацията или разглеждането на страниците, ще бъдат използвани единствено за Вашето обслужване – приемане и изпълнение на поръчки. Ние гарантираме, че тези данни няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от гореописаните. Вашият потребителски профил може да бъде изтрит от системата на www.healthysolutions.bg заедно с прилежащите към него данни при желание от Ваша страна.

Всяка поръчка на продукт или услуга през системата на „www.healthysolutions.bg“ е свързана със задължение за плащане по избран от Вас начин на плащане. Поръчки приемаме 24 часа в денонощието, също и в почивните дни и в дните на официалните празници. В процеса на поръчка, имате възможност да видите продуктите, които купувате и техните цени, Вашите имена, e-mail, телефон, адрес, пощенски код, начинa на доставка и начина на плащане. За промяна в статуса на поръчката (потвърждение, обработване, изпращане и др.) ще бъдете уведомявани по е-мейл. Състоянието на текущата, както и на предишни поръчки, можете да следите от Вашия личен профил.

 

ЦЕНИ

Всички цени са в лева с включен ДДС. Цените на продуктите са показани без цената за доставка, за която можете да се информирате в процеса на поръчка  или от тук:

За София поръчките постъпили в работен ден се изпълняват на следващия работен ден. Поръчките постъпили в Събота или Неделя се изпълняват във Вторник.

За Страната поръчките се изпълняват в срок от 2 работни дни с куриерска фирма „Спиди“.

При покупки над 69 лв. доставката е Безплатна само за София.

София

кг

до 5

6-10

лв без ДДС

2.99

6.54

лв с ДДС

3.59

7.90

 

България

кг

до 0.5

0.5

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

лв без ДДС

3.06

3.63

4.24

4.85

5.47

6.01

6.65

7.23

7.88

8.52

9.10

9.24

лв с ДДС

3.67

4.34

5.09

5.82

6.56

7.21

7.98

8.67

9.45

10.22

10.92

11.08

 

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

Плащането се извършва чрез един от следните начини:

1. Плащене чрез наложен платеж

2. Плащане чрез банков превод

3. Плащане чрез кредитни/дебитни карти

 

ПРОБЛЕМИ ПРИ ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА

Изпълнението на Вашата поръчка може да бъде възпрепятствано поради някоя от следните причини:

-  Посочили сте грешни или непълни данни за доставка -  имена, адрес, телефон, пощенски код.

-  Възможно е някой от поръчаните продукти да не е наличен, в този случай ще се свържем с Вас в най-кратък срок по телефон или с email съобщение

-  Избрали сте "Плащане с карта", но не е извършено плащане или има забавяне на плащането.

При несъответствие между получените и поръчаните продукти или възникване на неточност по наша вина, ще поемем разходите по последващо връщане и замяна на несъответстващите продукти. При невъзможност за доставка, не по наша вина, (не се намирате на посочения адрес или не отговаряте на обажданията на доставчика), вашата поръчка ще бъде върната при нас за Ваша сметка, докато се свържем с вас.

 

ОТКАЗ ОТ ПОРЪЧКА И ВРЪЩАНЕ

Можете да върнете закупените от Вас продукти без причина за връщане в рамките на 14 дни от датата на закупуването при следните условия:

           - Продуктите да са в оригиналната си опаковка

           - Да няма следи от употреба, нарушен вид или зацапване

           - Да включите оригиналната фактура или поръчка, с която сте получили продуктите (с вашата поръчка ще получите придружаващ документ - фискален бон при плащане при доставка или фактура по ваше желание)

           - Разходите по връщането на продуктите са за Ваша сметка

Можете да замените продуктите с други или да възстановим стойността им, ако не желаете замяна. Възстановяваме стойността на продуктите, без стойността на доставката. Всички суми, платени при доставка или на място, възстановяваме само по банков път на Ваша лична сметка в срок до 14 дни от датата, на която сте ни уведомили за Вашия отказ от поръчка. Всички суми, платени с дебитна/кредитна карта, възстановяваме на същата сметка (карта), от която е извършено плащането.

 

УСЛОВИЯ ЗА КОПИРАНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ

Цялата информация (авторски материали и текстове, изображения, графични лога, графики, лога на търговски марки, бази данни и софтуер), публикувана в сайта www.healthysolutions.bg, е собственост или са лицензирани от “ХЕЛТИ СОЛЮШЪН“ ЕООД. Електронният магазин дава право на собственици на други сайтове и потребители да публикуват връзки към онлайн магазин „www.healthysolutions.bg“.

Забранява се копирането на текстове от „www.healthysolutions.bg“  и поставянето им в други уеб сайтове и онлайн магазини без писмено съгласие на“ХЕЛТИ СОЛЮШЪН“ ЕООД  или да се цитира източникът, като се постави следният текст: „Източник: онлайн магазин за био продукти „www.healthysolutions.bg“ .