Био Хлорела на прах, 200 г

Още изгледи

Био Хлорела на прах, 200 г

Дайте първото мнение за този продукт

Наличност: В наличност

29,99 лв.

Описание:


Хлорела са синьо-зелени водорасли, известни като една от най-пълноценните храни в света. Богати са на протеини, въглехидрати и широкоспектърни витамини, плюс изобилие от минерали и ензими, подсилващи чревната флора. Хлорела е призната и като значително средство за подсилване на детоксикацията на организма. Тя спомага за подсилването на имунната система, за нормализирането на кръвната захар и за поддържането на здрави мускули и кости.

НАЧИН НА ПРОИЗВОДСТВО

Хлорела има здрава клетъчна стена. Това качество помага при детоксикацията, защото клетката се свързва с множество токсини и така съдейства на тялото да ги отдели. Все пак, клетъчната стена действа и като бариера и намалява количеството на хранителните вещества, съдържащи се в хлорела, които могат да се ползват от организма. Клетъчната стена на хлорела в продуктите на Rainforest Foods е разбита чрез процес на впръскване с голяма сила, който запазва хранителната цялостност на веществата в микроводораслото. Това означава, че хранителните вещества в клетките на хлорела са и достъпни (благодарение на разбитите клетъчни стени), и със запазени качества.


 Употреба:


Препоръчваме да се взема една чаена лъжица с връх (3 грама), смесена с вода, веднъж или два пъти на ден.  Най-добре е да се взема 30 минути преди хранене.


Сертификат и произход:Произход: Китай 


Състав:


Био сертифицирана хлорела с разбити клетъчни стени, без изкуствени оцветители, есенции и консерванти.


Хранителна информация за 100 г  % Препоръчителен дневен прием 
 Енергия (kj) 1686  
 Мазнини (g) 13.4  
 от които наситени (g) 0.95  
Въглехидрати (g) 5.2  
от които захари (g) 1.2  
Фибри (g)  12.1  
 Белтъчини (g) 59.1  
Сол (g) 0.125  
Витамин B12 (µg) 60 2400
Желязо (mg) 101 724
Йод (µg) 1000 667
Хлорофил (mg) 2.58  
Хлорела (растежен фактор) (g) 2.5