Фолиева киселина с DHA, 90 капсули

Още изгледи

Фолиева киселина с DHA, 90 капсули

Дайте първото мнение за този продукт

Наличност: В наличност

29,99 лв.

Описание:


Фолиевата киселина е член на семейството на витамин В-комплекс. Препоръчва се жените, които планират бременност, да приемат 400µg фолиева киселеина от първия опит за зачеване до 12 седмица от бременността. DHA (докозахексаенова киселина) e наситена киселина, която е изключително важна за развитието на плода и по-специално за развитието на мозъчните дялове.


DHA в този продукт е пречистена форма на докозахексаеновата киселина. Извлечена е от микроводорасли и е най-близкия заместител на DHA в майчиното мляко.


 


Приложение


Основното приложение на фолиевата киселина е превенцията срещу дефекти на невралната тръба, атеросклероза (намалява повишените нива на хомоцистеин), остеопороза и цервикална дисплазия. Може да се прилага и при лечение на депресия, анемия, Болестта на Крон, умора, Синдрома на неспокойните крака, епилепсия и безплодие.


Докозахексаеновата киселина е особено необходима за развитието на очите и мозъка. Други възможни приложения са предпазването на сърдечно-съдовата система, което включва понижаване на нивата на холестерол и триглицериди, превенцията срещу ревматоиден артрит и автовъзпалителни нарушения, поведенчески разстройства като СДВХ и нарушения на умствените способности.


Дефицитът на докозахексаенова киселина играе важна роля при развитието на една група вродени заболявания наречени „пероксизомни болести”, които увреждат защитната (миелинова) обвивка на нервите.


Употреба:


Като хранителна добавка приемайте една капсула дневно по време на хранене или по лекарско предписание.


Сертификат и произход:


100% активни съставки 
– Без глутен 
– Без лактоза 
– Без добавена захар, сол, мая 
– Без консерванти и изкуствени оцветители

Не е тестван върху животни   

Част от продажбата на всеки продукт на Viridian допринася средства за екологични и детски благотворителни организации.Произход: Англия
Хранителна информация и Състав:


Една капсула осигурява:


Фолиева киселина 400мкг


DHA (докозахексаенова киселина) -10мг


На базата на люцерна, спирулина и боровинка


Растителна целулозна капсула – 100мг