Нямате продукти в кошницата.

Междинна сума: 0,00 лв.

BIOSOLIS

Да уважаваш природата и здравето си e предпоставка за добър живот. Може би сте си задавали въпроса „Възможно ли е да се наслаждаваме на слънцето и да бъдем надеждно защитени, без то да ни вреди и без ние да вредим на природата? Biosolis дава отговори на този въпрос.

Формулите на слънцезащитните продукти на Biosolis са обогатени с растителни масла и минерални слънцезащитни филтри, които предлагат натурална защита от слънчевите лъчи с мисъл за човека и природата. Продуктите са разработени в съответствие с всички Европейски стандарти за слънцезащитна грижа с използване на минерални защитни филтри и без използване на наночастици. Специална разработената формула гарантира 100% защита без остатък от бели следи по кожата. Продуктите на Biosolis съдържат био сертифицирано и диворастящо Алое Вера, което хидратира и успокоява повърхностния слой на кожата. Продуктите са подходящи за всички типове кожа, дори и за деца и хора, склонни към алергии.

Био слънцезащита?

Да, разбира се, че е възможно!
Благодарение на 100% минерални слънцезащитни филтри, 100% натурални и био растителни масла и чудните свойства на гелът от алое вера, който подхранва и успокоява кожата. И за да достигнат до вас на 100% чисти продукти, опаковките и етикетите също са щадящи към околната среда. Иизползват се растителни мастила и опаковки, които се рециклират.
Следвайки мисията и визията на Biosolis,в продуктите не са включени никакви петролни продукти (силиконови масла, парафини, синтетични аромати). Филтрите, които защитават кожата ни от слънцето, са от натурален произход и без наночастици. Благодарение на иновациите в биотехнологиите, Biosolis използва висококачествени активни съставки от чисти и не замърсени райони.

Продуктите на Biosolis са сертифицирани от Ecocert и Cosmebio, които следят за внимателния подбор на съставките, които се влагат в продуктите. Нещо повече: всички SPF и UVA слънцезащитни филтри са изследвани в независима лаборатория и покриват критериите на европейската организация COLIPA и американската FDA.

Минералните слънцезащитни филтри – натуралният заместител на химикалите

Химическите слънцезащитни продукти се абсорбират в кожата и не са активни (не ни защитават) преди да минат 30 минути от нанасянето им. След 30-тата минута UV лъчите се трансформират от слънцезащитните продукти и могат да се превърнат в потенциално алергенни и фототоксични вещества. Също така химическите слънцезащитни продукти са отговорни за унищожаването на коралите в моретата и океаните, тъй като стимулират образуването и разпространението на вируси, които убиват коралите. Все повече морски курорти и райони забраняват употребата на химически слънцезащитни средстава по техните плажове.

Минералните слънцезащитни филтри (титанове диоксид и цинков оксид) действат различно. Те не съдържат наночастици и положени върху кожата отблъскват UV лъчите като огледало. Започват да действат веднага след като ги нанесем върху кожата, а също сме защитени и за по-дълго. Благодарение на леката флуидна текстура на лосионите и кремовете, те попиват бързо в кожата и остатъците от бели следи са сведени до минимум. Също така са лесни и удобни за нанасяне.

Съставки

Biosolis прецизно подбира за вас най-висококачествени съставки.
Растителни масла и екстрати, които подхранват, хидратират и правят кожата мека и гладка
• Гел от алое вера*: заздравява, подхранва, забавя стареенето
• Масло от каранджа*: хидратира и реструктурира повръхностния слой на кожата
• Масло от рапица*: поддържа кожата еластична и здрава
• Екстракт от морков*: има подхранващо действие
• Масло от слънчогледови семена*: регенерира и подхранва
• Масло от авокадо*: изглажда, регенерира и заздравява кожата
• Масло от жожоба*: хидратира, омекотява и подобрява еласичността на кожата
• Сусамово масло*: стопира свободните радикали и забавя стареенето
• Арганово масло*: хидратира и подхранва
• Екстракт от невен*: успокоява и подхранва чувствителната и раздразнена кожа
• Масло от ший: подхранва сухата и чувствителна кожа
• Пчелен восък: омекотява, изглажда и хидратира

*От биологично сертифицирано земеделие

Основни активни съставки

Био алое вера
Гелът от алое вера, който се използва в продуктите на Biosolis, е получен в южните части на Мароко. Той е чудесен заместител на водата в козметичните субстанции. Гелът от алое вера е основна съставка в продуктите на Biosolis и в комбинация с други растителни масла и минерални слънцезащитни филтри представя уникална гама продукти. Гелът е получен от биологично отгледани растения, което прави качеството и действието му още по-добри.

Био масло от каранджа
Маслото от каранджа се извлича от малък храст, който расте в Азия и някои части на Индия. Много ценено е в аюрведичната медицина. Хидратира и реструктурира епидермисана кожата. Заздравяващите му свойства го правят и много ценно средство при забавяне процесите на стареене на кожата. Също така укрепва защитното действие на минералните слънцезащитни филтри, особено срещу UVA лъчите.

Минерални слънцезащитни филтри
Защитават човека от слънцето и земята от човека

Комплекс от титанов диоксид и цинков оксид
Без наночастици
Консерванти, одобрени за употреба от Ecocert и Cosmebio

5 обекта

5 обекта