Нямате продукти в кошницата.

Междинна сума: 0,00 лв.

Пшенични стръкове на капсули, 140 капсули х 500 мг

Още изгледи

Пшенични стръкове на капсули, 140 капсули х 500 мг

Дайте първото мнение за този продукт

Наличност: В наличност

29,99 лв.

Описание:

Пшеничните стръкове са една от най-ефективните добавки от средствата за естествено здравеопазване, защото лекуват, алкализират, детоксикират и енергизират нашето тяло. Богати са на хранителни вещества, включително важни витамини, минерали, ензими, фитонутриенти (растителни съставки с благотворен ефект върху организма) и всичките незаменими аминокиселини.  Съдържат също и хлорофил, който е мощен антиоксидант и има естествено детоксикиращо действие, тъй като помага за пречистването на кръвта и възстановяването на черния дроб.

НАЧИН НА ПРОИЗВОДСТВО
Нашите пшенични стръкове се получават от био ферма в Кентърбъри, Нова Зеландия. Берат се, докато растението е младо, т.е. не по-високо от 30 см. До шест часа от брането се транспортират до био сертифицирана фабрика за сушене, където съдържанието на влага се намалява до около 4%. Това се постига с помощта на сушилни с горещ въздух. Процесът на сушене отнема 20-25 минути. Вземат се проби на всеки час за ежедневна проверка на качеството. Щом се изсушат, стръковете на прах се смилат първо на частици с големина приблизително 150 - 200 микрона, а после до 50 микрона. След това се пакетират.

 Употреба:

Препоръчителният дневен прием е 6 капсули. Най-добре е да се вземат с вода, по средата на сутринта и/или средата на следобеда. Освен това препоръчваме през първата седмица да вземате намалена доза (напр. 3 капсули), за да се сведат до минимум симптомите на детоксикация.

Сертификат и произход:

Произход: Нова Зеландия

Състав:

Сертифицирани био пшенични стръкове и капсули от растителна целулоза, без изкуствени оцветители, есенции или консерванти. Пшеничните стръкове в капсули на Rainforest Foods са сертифицирани био от Soil Association (GB-ORG-05).

ХРАНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ 
  за 6 таблетки   % Препоръчителен дневен прием 
Витамин А (µg)                      520 65
Витамин Е (mg) 0.72 6
Витамин С (mg) 16.4 21
Рибофлавин (В2) (mg)  0.07 5
Фолиева киселина (В9) (µg) 34 17
Kалий (mg) 114 5.7
Желязо (mg) 0.51 3.6
Mанган (mg) 0.07 3.5
Хром (µg)  6.3 16
Mолибден (µg)  1.6 3.2
Xлорофил (mg) 27  

Мнения на клиенти

Напишете своето собствено мнение

Вашето мнение за: Пшенични стръкове на капсули, 140 капсули х 500 мг

Кл. думи за продукт

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.